Afbeeldingen

Vaderdag in Engeland

Voor (en op) vaderdag zijn Shannon en papa samen op en neer naar Engeland gegaan. ’s Ochtends om 06:15 uur zaten we al in de auto, op weg naar Calais., naar de trein. En om goed 10:00 uur stonden we al op de stoep van Sissinghurst Castle, alwaar we eerst gewandeld hebben langs het meertje en daarna de prachtige tuinen bekeken hebben.

Daarna zijn we gaan lunchen in de pub. Shannon aan de sunday roast en papa (uiteraard) aan de worst. Heerlijk. Tot slot zijn we nog gaan shoppen in de Tesco, ook een vaste traditie.

Het was voor Shannon al lang geleden dat ze in Engeland geweest was. En hopelijk duurt het nu niet zo lang meer!

Nieuwe fiets

foto

Tja. Om maar aan te geven dat kleine meisjes groot worden… Shannon is nog altijd niet zo’n fanatieke fietser. Dus het formaatje fiets dat ze had, beviel haar nog prima. Een grotere fiets werd twee maanden geleden nog afgekeurd. Maar zie daar: ineens heeft ze de smaak te pakken en durft ze op een volwassen fiets te fietsen. Heerlijk. Kunnen we er samen op uit!

Carnaval 2014

Dit jaar wilde Shannon verkleed gaan als neonmeisje. Glow in the dark, zullen we maar zeggen. Op zondag gingen we met zijn allen naar de optocht in Hilvarenbeek. En op maandag is Shannon samen met Frans en Danique naar de stadsschouwburg geweest, om daar carnaval te vieren. Het was ook dit jaar weer een geslaagd feest!

Klap van de molen?

IMG_8565IMG_8566IMG_8569

Vandaag zagen we dat de molen draaide. Dus, hup met de fiets ernaar toe. Even kijken wat je daar kon zien. Nou, best een hoop! Zo kwamen we erachter dat de molen vrijwel elk weekend draait. En werkt! Er wordt nog op de manier zoals het honderden jaren geleden eraan toeging graan vermalen tot meel. En dat meel vindt zijn weg naar diverse bakkers in de regio. Uiteraard hebben wij ook een zakje gekocht. En daarna zijn we even de aanpalende kruidentuin ingelopen. En dat alles gewoon in Hilvarenbeek!